O NAMA

Jedinstvena prilika da na jednom mestu pogledate salon i prozivodnju i shvatite da smo mi najbolji u svom poslu.

o-nama-1440x520.png

Svaki naš kupac ima mogućnost da se uveri u kvalitet koji pružamo obilaskom kroz salon i proizvodnju, gde će mu detaljno biti prikazne sve sitnice koje čine da prozor od dobrog pređe u najbolji.

Danito je firma koja se razvijala prethodnih 10 godina i postala jedna od najvećih firmi u zemlji. Nas cilj od samog osnivanja pa do danas je ostao isti, a to je da svaki nas proizvod mora biti savršen. To postizemo kvalitetom materijala, preciznošću izrade i dobro obučenom radnom snagom. Jedna smo od retkih firmi u ovom poslu koja se specijalizovala i za rad sa fizičkim licima. To postizemo time što se prema svakom našem klijentu ophodimo isto, sa istim kvalitetom usluge, bez obzira na veličinu posla. Kvalitet usluge ne obuhvata samo dobar proizvod već i potpuno ispunjenje rokova, dogovora i pojedinačnih želja kupaca.

KLIJENTI

Možemo se pohvaliti činjenicom da se većina naših poslova zasniva na preporuci zadovoljnih kupaca i poslovanjem bez reklamacije.

sunoko.png

Sunoko

strabag.gif

Strabag

feromont-oprema.jpg

Feromont oprema

bigpizza.jpg

Big Pizza

passage.jpg

Passage

amss.jpg

AMSS

srbija-gas.png

Srbija Gas

messer.gif

Messer

smartblock.png

Smartblock

PROJEKTI

Možemo se pohvaliti činjenicom da se većina naših poslova zasniva na preporuci zadovoljnih kupaca i poslovanjem bez reklamacije.

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Danito doo

Žarka Zrenjanina 114, 26000 Pančevo
013 367 700
office@danito.rs

Radno vreme:

Pon-Pet: 08:00 - 17:00
Sub: 09:00 - 13:00
Ned: Ne radimo

Icon7.svg